despre

Scurta introducere nuantata cu povestiri si explicatii sumare (v1.8) – ultima revizuire generala: 08.02.2010

[ATEHNIC] – explicativ, panincitant

Metastiintific vorbind, enerva(n)t.ro este o unealta antistress. Aveti ochii bulbucati, va tremura mainile si capul? Treceti la scris! E evident ca nu orice nebun/a cu acces la internet va putea sa-si publice bazaconiile. EXISTA un regulament general, un forum, un regulament pentru forum, un regulament pt. regulament, etc. NU VOM AVEA reclame pe site; singura manifestare a „reclamei” este sectiunea de link-uri stabilita cu sponsorul, in conditii de nofollow. Cititi [PS] in subsolul accentuat al paginii.

Nervosii vor publica intai pe forum sau ne vor trimite niste DOVEZI citibile la adresa de email de mail jos, apoi, daca au tastatura buna, vor fi promovati la grad de Autor, Editor, etc; exceptie fac cei care au pile la staff si spagarii. Pe acestia din urma ii invitam cu draga inima sa ne trimita o scrisoare de intentie si rea-vointa la chiarvreausascriu [la] enervant [punct] ro si vor fi serviti cu promptitudine. Pagina colaboreaza! subliniaza acest fapt.

[ISTORIC] – stare de fapt

Proiectul s-a autolansat pe 10.08.2007 [LE – tot atunci a si decazut]. A stat in faza de test doua luni – test de script; ulterior, pe 25.10.2007, a facut ochi catre public. Am ales (dupa un trial zilnic timp de 2 luni), un sistem oarecum hazardat de exprimare: wordpress + forum SMF. De ce? Pentru simplitate. Nu ne batem capul deocamdata sa integram design-ul site-ului cu cel al forumului. Iarasi, de ce? Din nou, pentru simplitate si voie buna.

De fapt, lansarea reala a avut loc pe 04.11.2007. Lansare e mult spus – e vorba de indeplinirea a 30% din ceea ce consideram ca ar trebui sa devina. [UPDATE] 12.02.2008 – 45% :); [UPDATE] 27.03.2008 – 55%; [UPDATE] 08.02.2010 – 75%. Restul va veni si va rasari o data cu noi, impreuna cu voi! Jurnalul nervilor se scrie si va fi citit pentru ca suntem o natiune cu nevoi si impresii nervoase, nevrozante, nevrozate si enervante (pentru noi sau terti).

Mai nou, enervant.ro si enervat.ro se contopesc pregamentos cu… elucubratii.ro. Vivat! Vivat! Vivat!

[Tehnic] – exista [obsolete]

Cele doua platforme (site si forum) sunt integrate la nivel de cont. Astfel, daca iti faci cont pe site (FS), ai cont si in forum (BS), dar nu si invers. FAQ va fi disponibil.

PS: Intregul sistem de navigare/navigatie este in engleza. In curand vom avea si traducerea in chineza (pt. a fi aprobati in „ze list”) atat a categoriilor cat si a mesajelor. Depinde doar de vreme…

[ANTISTRESS] – aprofundat, neignorat, metaimplicat si dezvoltat.

Pe aceasta cale, dorim sa evidentiem si o mica/mare unealta care ne va baga ochii inapoi in craniu si ne va calma – RELAX! In general, publica Luni – zi studiata indelung de cercetatorii din SUA, Marea Britanie, Mare Neagra si Franta si descoperita a fi cea mai nemultumitoare zi a saptamanii.

[CREDITS] – obligatii si nu numai

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim sponsorului nostru pentru suport si suportare.

[SUCCES] – va dorim si voua

Si noua!

[PS] – post scriptum, adica si drept vorbind

Mai nou, noi „dofollow”. Cine are rabdare sa citeasca pana aici va deduce si va intelege ca nu practicam „nofollow” 😉

Adunatura enerva(n)t.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>